ilse velle
@oleobone

ilse velle

My name, is that me?

Ilse

I have always been sensitive and it took a while before I found my destination. For 15 years I have had my practice in spiritual, intuitive and mediumistic development. I use my mediumship in many different ways. Including consultations, coaching, training, cards and Healing.


Mediumship is something we all consciously have in us to a greater or lesser degree. We are spiritual beings in human form and we are meant to express who we are. I am therefore grateful that I can work with people every day and connect them in the essence that they areHet luisteren naar mijn eigen hart was een lang en niet altijd makkelijk proces. Jarenlang wilde ik ‘passen’ in het systeem en wat er van mij verwacht werd. Ik stopte veel energie in goedkeuring en acceptatie en had niet altijd de moed om naar m’n eigen hart te luisteren. Ik deed te veel concessies en raakte in een depressie.. Na veel bloed, zweet en tranen besefte ik dat het leren luisteren naar mijn hart en kiezen voor een leven wat goed voor mij was mij veel meer bracht.


Als kind voelde en zag ik veel op intuïtief gebied maar dacht altijd dat iedereen dat bewustzijn had. Sferen, kon ik gemakkelijk waarnemen, ik kan zeggen dat ik daardoor een groot aanpassingsvermogen had.
Het vertroebelde mijn beeld toen bleek dat dat niet zo vanzelfsprekend was. Vanaf mijn 28ste kwam er een ommekeer en vanaf dat moment begon de zoektocht naar mijn bestemming. In een later proces na veel (zelf)studies te hebben gedaan, kon ik het nog niet helemaal vinden. De mens, de psyche, het hoe en waarom fascineerde mij, vanwege de depressie. Ik heb verschillende technieken over de psyche geleerd.
Ik voelde daar nog geen thuiskomen in.


Nu bijna 22 jaar geleden wist ik het dat ik het niet meer het buiten mij zelf om wilde zoeken, ik wilde balans.
Iets fluisterde mij in dat het pad wat ik volgde niet het pad was voor mij.
Dat ik wilde zijn wie ik was, en dat dat meer dan oke was.
Noem dat je authentieke zelf.
Een break true.
By following an intuition course, I got a taste for it and I started to develop my intuition, spirituality and aptitude for mediumship. Many years of training and development followed.

ilsevelle